Fotograaf ZZP aan het werk

ZZP pakketverzekering

Alle belangrijke verzekeringen voor u als ZZP'er gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

ZZP Pakketverzekering: omdat u door moet als er iets mis gaat

Als zelfstandige zonder personeel neemt u zelf alle beslissingen die leiden tot het succes van uw bedrijf. U moet echter ook alle risico’s dragen die hier aan verbonden zijn. De ZZP Pakketverzekering beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat.

Het kan gebeuren dat u als zelfstandige aansprakelijk wordt gesteld voor een fout die u onbedoeld maakt. Ook kunt u in conflict komen met een opdrachtgever of leverancier. Omdat uw privéverzekeringen hiervoor geen dekking bieden, is het verstandig deze risico’s af te schermen met een ZZP Pakketverzekering.

Onmisbare dekkingen

Met een ZZP Pakketverzekering worden de belangrijkste verzekeringen die voor uw beroepsgroep van toepassing zijn, gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Zo kunt u zich onder andere verzekeren voor Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB), beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, CAR/montage en/of rechtsbijstand.

Voordelen ZZP Pakketverzekering

  • Eén polis voor alle verzekeringen.
  • Eén vaste premie.
  • Eén pakket wat aansluit op uw wensen.
  • Uitstekende voorwaarden.

Vragen over uw zzp pakketverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0172 - 472 917.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.