Fabriek met veel uitstoot

Milieuschadeverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen milieuschade na een brand of camaliteit. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Milieuschadeverzekering dekt hoge kosten sanering en gevolgschade

Heeft uw bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kunt u onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld als er brand is geweest. Uw opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan uw pand en uw goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater.

De kosten van milieuschade lopen snel op. Het gaat vaak niet alleen om de saneringskosten, maar ook om alle kosten die moeten worden gemaakt om de sanering mogelijk te maken. Het opbreken van straten of trottoirs bijvoorbeeld. De kosten van een milieuschade lopen daarom al snel in de tienduizenden euros! De milieuschadeverzekering dekt de kosten van het opruimen én de consequenties hiervan.

Milieuschadeverzekering: ook voor bedrijfsschade

Ook de kosten van onderzoek en in de meeste gevallen tevens de eventuele bedrijfsschade worden gedekt door de milieuschadeverzekering. Wat voor u de beste polis is, hangt af van veel factoren. Wij helpen u graag om de ideale milieuschadeverzekering voor uw bedrijf samen te stellen.

Voordelen van de milieuschadeverzekering

  • Dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan.
  • Vergoedt tevens onderzoekskosten en eventuele bedrijfsschade.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw milieuschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw milieuschadeverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0172 - 472 917.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw milieuschadeverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.